Před nedávnem jsem zde psal o bezdrátovém přepínači přijímacích antén WAS-6. Nyní je k dispozici, inovovaná verze, která má k dispozici displej, který uživatele informuje o všech důležitých parametrech a stavu přepínače.

Na displeji uvidíte nejen aktuální stav připojení k Wifi síti.

Po připojení k síti uvidíte aktuální informace i IP adrese, na které je k dispozici webové rozhraní dálkového přepínače a samozřejmě aktuální anténní vstup. Jelikož je displej dotykový, lze samozřejmě anténní přepínač ovládat i pomocí displeje, pokud nemáte aktuálně k dispozici počítač s webovým rozhraním.

To ale není vše. Na displeji si můžete nechat zobrazit aktuální meteorologické informace a upozornění.

Pokud jsou vyhlášeny nebezpečné meteorologické jevy pro vaši oblast, displej se samozřejmě změní.

Webové rozhraní a ovládání je samozřejmě velmi podobné, jako u verze bez displeje. Zde jsou jen navíc informace a nastavení vztahující se k displeji.

Nastavení displeje pak má vlastní ikonu, kde nastavujete pár jednoduchých parametrů, jako GPS souřadnice (potřebné pro meteorologické výstrahy), můžete si zde aktivovat šetřič displeje (po čase je displej vypnut, aby zbytečně nesvítil, když není potřeba), orientaci displeje a dobu, jak často se mají aktualizovat meteo informace a zda se mají zobrazit na displeji.